En grænse flyttes

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Det bliver rart at få dig hjem igen, nu har du været på kursus en hel uge. Jeg har talt i telefon med dig et par gange, men det er ikke det samme som at have dig ved siden af mig i sengen. Vi har begge fri de næste 3 dage, så vi får nok indhentet det forsømte – hvis du er bare halvt så liderlig som mig skal det nok blive hedt.
Jeg får handlet ind – ordnet huset og begynder at gøre mig selv lidt anstændig – jeg har ikke haft behov for at bruge mit barbergrej den sidste uge, og du kan jo bedst li’ når jeg er helt glat. Jeg når lige at blive færdig da det ringer på døren – det er posten med en pakke og et brev til mig, pakken ved jeg hvad er, så jeg skynder mig at åbne den – en lækker lille sag. Kort nedringet læderkjole der bliver lynet forfra, nem at tage af mig og den sidder perfekt – strammer om ballerne og fremhæver barmen, den vil du syntes om. Jeg lægger kjolen til side og åbner brevet – det er fra dig:

Hej skat, jeg glæder mig til at komme hjem til dig. Jeg
ved ikke præcis hvad tid, så du skal ikke lave mad, jeg har
i stedet bestilt bord til os i byen kl. 19.00, du ved hvor.
Sørg for du er klar så vi ikke skal bruge tid på det når vi
Kommer hjem.
Jeg elsker dig.

Være klar – det vil sige i alle huller, jeg er allerede ved at blive liderlig, alene forventningen får mig til at koge indvendig – jeg må hellere se at komme i gang, det vil komme til at tage lidt ekstra tid – en bruser kan jo bruges til andet end at stå under.
Jeg får håret sat og lagt make-up – så mangler jeg bare tøjet, ingen trusser og bh kun sorte selvsiddende strømper, høje sko og min nye kjole. Kikker mig i spejlet – det dress skal nok gøre lykke.
Jeg tager min lange sommerfrakke på, der er jo ingen grund til at alle ser på mig i toget. Jeg finder hurtigt restauranten og går indenfor. Tjeneren tager min frakke, og kikker lidt i smug på min påklædning – hans øjne fortæller mig han kan li’ det han ser.
”Værsgo’ denne vej”
”Tak”.
Tjeneren viser mig hen til et bord og trækker en stol ud til mig – du sidder og venter på mig.
”Jeg har bestilt mad og vin til os, har du savnet mig?”.
”Ja meget, og dit lille brev gav jo visse forventninger til en god aften”.
”Vi får se hvor god du syntes den bliver”.
”Hvad mener du med det?”
”Ikke spørge så meget – vent os se”.
Vi spiser en god middag og du fortæller lidt om hvordan ugen er gået. Da vi har betalt og er nået ud til bilen giver du mig et stort knus mens du lader en hånd glide op under min kjole for at sikre dig jeg ikke har trusser på – åbner bagagerummet og finder mit halsbånd og blindfold frem. Jeg får begge dele på, og ved jeg nu kun skal svare når jeg bliver spurgt. Du ved også det tænder mig meget når du gør det – når du har magten over mig, og jeg ikke ved hvad du kan finde på. Du hjælper mig ind i bilen og spreder mine ben, så mit skød er helt åbent for dig.
Jeg syntes vi kører meget længe – skulle have været hjemme for længst.
”Må jeg spørge Herren om noget?”
”Ja”
”Skulle vi ikke have været hjemme nu?”
”Jo, men stol på mig”
Straks indfinder den kildrende fornemmelse sig i maven på mig – hvad har du fundet på. Jeg kan mærke vi kører ned af en grusvej og så stopper du – hjælper mig ud af bilen og retter mit tøj, giver mig manchetter på, og fører mig ind af en dør. Vi kommer ind i et rum hvor jeg kan høre dæmpet musik, og varmen fra mange stearinlys – her virker rart. Jeg står alene meget længe, jeg kan ikke høre om der er andre personer i rummet. Du tager min hånd:
”Vil du være en lydig tøs?”
”Ja herre”
”Og du kommer ikke med nogen protester?”
”Nej Herre”.
Du fjerner dig igen, og jeg kan mærke en pisk glide op mellem lårene på mig – slår mig let på indersiden så jeg spreder benene. Min kjole bliver lynet op og taget af mig – pisken kæler for mine bryster og mellem mine skamlæber. Jeg slapper totalt af og nyder det indtil det første slag falder på min ene balle. Jeg får samlet mig igen og en hånd bliver lagt på min mave – fortsætter ned til min fisse og masserer min klit. Jeg går næsten i panik, det er en kvindehånd – jeg samler benene og et øjeblik har jeg lyst til at bruge mit stopord, Herren ved dette er en af mine grænser er han ude på at flytte den allerede?
Jeg forholder mig afventende et øjeblik – hun kan mærke det og lader sine hænder kærtegne min krop, hun napper i mine brystvorter og kilder dem med tungen – hun får mig til at slappe af og nyde det. Hun fører igen sin hånd ned til min klit og fortsætter hvor hun slap – jeg giver hende lov denne gang, giver slip og nyder det. Du kommer hen til mig igen og spørger:
”Ønsker du at stoppe?”
”Nej Herre”
Hun siger ikke noget til mig, men trykker på mine skuldre så jeg knæler – jeg kan dufte et varmt skød ud for mit ansigt, hun tager fat om nakken på mig – presser sit skød ind mod min mund. Jeg stikker forsigtigt tungen ud og smager på hende, hun smager godt, er godt våd – hendes klit er hård, jeg når ikke langt før hun stopper mig, skulle måske bare sikre sig at jeg ikke ville stoppe.
Mine arme bliver løftet i vejret og sat fast til kroge i loftet. Jeg får en pisk mellem lårene, og hun trykker mig på ydersiden så jeg ved at jeg ikke må tabe den. Bukker sig ned og skiller mine skamlæber med fingrene, finder min klit og slikker den hårdt – jeg begynder at stønne trænger til at komme af med spændingen i hele min krop, skubber mit underliv frem mod hende og spreder benene lidt så hun kan komme til med det resultat at jeg taber pisken og hun stopper. Pisken bliver samlet op og jeg får den ind i munden, den er våd af mine safter så jeg slikker den ren. Hun går om bag mig og kæler for mine baller sikrer sig jeg slapper af inden hun lader de første slag ramme mig – hårdt og præcist, jeg vrider mig kan ikke stå stille, så mine ben bliver spændt fast til kroge i gulvet – nu kan jeg ikke flytte mig. Hun går om foran mig og begynder at piske mine brystvorter med flappen af ridepisken, små hurtige svip op og ned – jeg bryder mig ellers ikke om at mine brystvorter bliver pisket, men den måde hun gjorde det på var dejligt ikke for hårdt og alligevel fik det mine vorter til at blive hårde – det føltes som en svag elektrisk strøm igennem kroppen. Jeg var nået det punkt hvor smerten blev en nydelse og jeg tog imod den. Hun lod igen en hånd kæle for mine baller, de var varme og røde klar til hendes slag – jeg stak enden så langt bagud jeg kunne, en invitation til at fortsætte – og det blev den, først med ride pisken senere med spanskrøret, jeg var i et andet univers. Hun stopper, og bukker sig ned – lader sin tunge slikke mine baller mens hun har et par fingre oppe i mig og knepper mig: Den sviende fornemmelse på mine baller sammen med hendes fingre er mere end jeg kan klare, jeg skriger min orgasme ud i lokalet – ruller på en kæmpe bølge. Jeg hænger slap i lænkerne bagefter og sunder mig – har det dejligt, en indre ro og varme.
Du kommer hen og kysser mig – løsner mig og giver mig kjolen på igen. Jeg bliver ført ud og du tager manchetterne af mig inden jeg kommer ud i bilen. Vi kører et stykke før du tage blindfolde og halsbånd af mig, du siger ikke noget – lader mig sidde og nyde aftenens oplevelse.
Jeg spørger dig efter noget tid hvem hun var og hvordan hun så ud. Det vil du ikke svare på, det kunne jo være jeg mødte hende igen.
Da vi kommer hjem sidder vi over et glas vin og du fortæller mig at du ikke var sikker på om jeg ville bruge mit stopord, eller jeg ville lade dig flytte den grænse.
Jeg kan kun sige at hvis alle mine grænser flyttes på den måde er det en ren fornøjelse. Det måtte gerne have fortsat i længere tid for min skyld.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *