Ene hane i kurven

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Fire af mine venner havde inviteret til sammenskudsgilde med partner. Damen jeg havde kendt et halvt år skred præcis dagen før. Jeg ringede til Poul, hos hvem festen skulle holdes, og ville sende afbud. Dame eller ej – jeg havde bare at dukke op! Det gjorde jeg så, men jeg følte mig lidt udenfor! Men vennerne var flinke og lod mig jævnligt danse med deres damer. Der var Pouls Anita, en lyshåret tøs i en meget lårkort grøn frottekjole. Hun roterede uafbrudt med underlivet, så man ikke kunne undgå at få ståpik, når man dansede med hende, der var Pers Nina, en lille rødhåret fregnet sag med store struttende bryster bag en gul t-shirt, Eriks drengeklippede åleslanke Tove og Nicks Anna, en buttet sorthåret skønhed, der lignede en zigøjnertøs i en rød kjole, der næsten helt skjulte hendes lange flotte ben.

Vi hyggede os gevaldigt, der blev hverken sparet på den gode mad, sprutten eller musikken. Vennerne syntes åbenbart det var synd for mig. En af dem sad villigt over hver gang jeg havde lyst at svinge en dame. Han tog sig en pils imens.
Jeg derimod fik ikke rigtig tid at drikke noget, for der var hele tiden en pige til at trøstdanse med mig. Dette førte efterhånden med sig at vennerne blev mere og mere berusede, mens jeg blev mere og mere ædru – og som aftenen skred frem havde jeg ofte to piger at danse med. I en pause i musikken så jeg både Anita og Tove prøve at gejle deres fyre op til skæg – men de ville have pils, ikke fisse!
Da musikken satte igang igen med en stille vals gled Anita automatisk ud på gulvet med mig. Hun stak en tungespids ind i øret på mig, mens hun pressede med understellet mod min stadig voksende bule.

– Jeg er liderlig, John – Poul er for fuld og du har ståpik. Kan vi ikke…Hun hviskede ordene, mens hendes ene hånd kærtegnede min stive pik gennem buksestoffet. – Kom…

Hun bugserede mig under dansen hen til køkkendøren, og snart stod vi ude i det uryddelige køkken, hvor Erik sad på en taburet og brækkede sig i vasken, mens en arrig Tove stod og ruskede i ham.

– Fjols, hvæste hun og sendte et langt blik efter Anita der bugserede mig i retning af døren til soveværelset.

Næppe var døren faldet i bag os, før Anita faldt på knæ foran mig og hev min lynlås ned – pikken stak nysgerrigt hovedet frem. Hun sendte mig et drilsk smil og gav mig nogle hastige strøg med hånden, alt mens hun slikkede sig sultent om de kirsebærrøde læber – og så kan det ellers nok være at jeg fik suttet pik. Det var ikke første gang hun gjorde det og jeg misundte af et godt hjerte Poul. Jeg lukkede øjnene i salig fryd og så ikke noget før jeg hørte Tove sige: – Kan der også blive lidt til lille mig. Erik er døddrukken!

Jeg åbnede øjnene. Anita, der lå på knæ foran mig sansede intet ud over pikken i hendes mund. Tove var allerede ved at trække sin skjortebluse af. Hun havde små lækre spidse appelsinstore bryster med lyserøde stivnede brystvorter. Jeg vinkede hende nærmere og slikkede de to herlige frugter på skift og åbnede knappen øverst i hendes cowboybukser, så jeg kunne få hånden indenfor. Hendes fisse var drivvåd og åben. Jeg lod en finger glide tirrende frem og tilbage i slidsen mellem de svulne skamlæber og hun klynkede og bed mig i halsen. Jeg var mer end optaget – en lækker dame mundkneppede mig, mens jeg havde hænder og mund fuldt optaget af en anden. Jeg var mere end optaget – troede jeg!

Jeg mærkede det begyndte at småsimre i nosserne. Den knælende Anita gjorde et virkelig godt job!

– Nå, det er her det foregår, lød pludselig Ninas fnisende stemme. – Tror du vi også kan være med, Anna?

– Hvad gør I her? spurgte jeg forfjamsket, mens Anita forsatte med at suge mig. Tove bare smilede saligt, over det min hånd gjorde i hendes trusser.
– Ikke noget, søde John, kvidrede den rødhårede Tove. – Men vi vil gerne være med. Drengene er gået under bordet, de skiderikker. Ku” du tænke dig fire piger på en gang?

– Fire, mumlede jeg vantro.
– Ja, svarede den rødhårede Nina. – Anna og jeg stripper, mens Anita tager overtrykket af dig. Siden skal vi allesammen, ikk’ oss’?

Jeg svarede ikke, men gloede så meget desto mere, da Tove hev den gule t-shirt over hovedet. Hendes bryster var store og modne med lækre nøddebrune bær, der bare bad om at blive spist af en liderlig mandemund. Hurtigt smed hun sine blå nylonslacks, mens mine øjne gled videre til Anna, der havde både bh og trusser under den strutskørtede zigøjnerkjole – men ikke ret længe! Hun havde håndfuldstore bryster med frække opstoppertutter og var ægte sorthåret. Hun skrævede lidt ud på de velskabte ben og jeg så fissen gabe lysten omkranset af bløde sorte krøller. Og Nina var ægte rødhåret, selv om pubeshårene var en anelse lysere end hendes ræverøde hovedpragt.

Jeg mærkede at det var lige op over. Toves tunge duellerede med min, idet de to strippere trådte frem på hver sin side af os og tog hver sin hånd og lod mig mærke at deres fisser var våde og lystne.

Anita lod tungespidsen cirkle rundt mit pikhovede inden hun igen sugede den ind i sin våde mundhule – og så kom jeg! Hun drak hver dråbe.
Hun så forbavset på de tre andre piger og sagde: – Det må jeg nok sige, John! Tror du…

– Har jeg noget valg? spurgte jeg, mens jeg havde to fingre inde i hver sin lystne masserende fisse.
– Næh, det har du vel ikke. Men fire på en gang, John. Hvordan vil du klare det?
– En på pikken, en på tungen og en i hver hånd, svarede jeg grinende, idet jeg fik rødtoppen Nina til at klynke i orgasme, idet hendes fisse sugede sig sammen om min dikkende finger.

– I orden. Men vi må nok hellere lægge os på gulvet – sengen skvatter bare sammen. Jeg har lige fået noget, så jeg nøjes med en hånd i næste runde.
De to strippiger hjalp mig af tøjet, mens Tove og Anita klædte hinanden af. Nina var den der hjalp mig af underbukserne og pikken gik på hel stang ved hendes blotte berøring. Hun mente det måtte være tegn på at den ville have hende. De andre accepterede.

Jeg lagde mig fladt på ryggen på sengeforliggeren.
Nina fik styret min hormonspreder op af Anita, mens sorthårede Anna satte sig oveskrævs på mit ansigt og pressede sin våde mis ned i ansigtet på mig. Jeg slikkede af såvel lyst, som nødvendighed for ikke at drukne i hendes silende kønssafter, mens mine hænder gjorde skønne ting ved de to andre piger. Senere da jeg havde givet Nina en cremet hyldest, overlod hun pladsen til Tove, der var godt gejlet igennem af min piskende tunge, og sådan skiftede de hele tiden den næste timestid, til jeg var helt flad.

Da vi gik tilbage til stuen var et par af drengene ved at vågne til live, og jeg kunne blive aflastet.

Da festen sluttede et par timer senere sagde en noget snøvlende Poul, at han håbede jeg havde moret mig, selv om jeg ikke havde haft en dame.
Han skulle bare vide!

Jeg har igen fået en fast dame, og selv om hun er dejlig, så kan jeg ikke helt glemme den gang jeg var ene hane i kurven.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *