Fra netdate til sommersex

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Havde været lykkelig single i nogle år, men sidste forår besluttede jeg at give netdating en chance. Var ikke helt sikker på, hvad jeg håbede at finde, eller hvor jeg skulle lede, men efter en times surf faldt valget på dating.dk. Ved første øjekast var siden fyldt med smukke piger, og mine forhåbninger blev for alvor skruet i vejret. Jeg oprettede en profil, fandt et vellignende billede af mig selv, og skrev en tekst, som jeg mente repræsenterede mig.

De kommende dage gik med små beskeder frem og tilbage på siden, men der var ingen rigtig interessante emner imellem. Jeg lagde tanken fra mig igen, og tænkte, at det måske alligevel ikke var noget for mig.

Nogle dage senere fik jeg en mail lige efter frokost: ”Du har en ny besked i din indbakke”. Mærkede varmen brede sig i kroppen, men slog tanken væk, da jeg stadig havde nogle timers arbejde, før jeg kunne komme hjem foran computeren.

Da jeg kom indenfor døren loggede jeg hurtigt på, men fandt kun en kort besked: ”Hej. Du ser godt ud – kunne du tænke dig at mødes til en kop kaffe? – Kh. Julie”. Af hendes profil kunne jeg se, at hun var 25 år, lyshåret, og boede i samme postnummer som mig. Jeg skrev tilbage, at kaffe lød som en go ide og foreslog en tid. Vi udvekslede telefonnumre og jeg glædede mig til at se hende. Aftenen inden fik jeg en sms hvor der stod, at der var kommet noget i vejen, og at hun desværre blev nødt til at aflyse. Øv!. Så det som et tegn på, at netdating ikke var vejen frem for mig, og jeg slettede min profil dagen efter.

Dagen efter blev det hverdag igen, og jeg glemte alt om Julie indtil flere måneder senere. En lørdag formiddag fik jeg en sms: ”Undskyld, jeg ved godt det er længe siden, men jeg vil stadig gerne drikke den kop kaffe med dig. Har du tid i eftermiddag? Kh Julie”. Mærkede varmen igen, og glemte alt om, at hun havde brændt mig af første gang.

Havde aftalt med drengene, at vi skulle på stranden den eftermiddag, så jeg tog chancen, og skrev, at jeg hellere ville byde på middag. Der gik lidt inden hun svarede. Hun var tøvende, men med lidt overtalelse blev aftalen, at vi skulle mødes hos mig kl. 18.30. Jeg skyndte mig hjem fra stranden. Tog et bad, satte lidt lækker loungemusik på, og gjorde klar til en lækker grillmenu. Det var en af de varme sommerdage, som der er alt for få af i Danmark, og jeg gik rundt i shorts og en t-shirt og besluttede mig for at dække bord på min altan, der har aftensol, og er afskærmet, så man ikke kan kigge ind. Havde købt tre flasker rosévin, som jeg lagde på køl, og herefter ventede jeg spændt på at se, om hun dukkede op.

Halv syv bankede det på døren, og da jeg åbnede stod der en skøn solbrun pige udenfor. Julie havde en kort sommerkjole på med stramme sorte leggings under. Kjolen fremhævede hendes slanke krop. Hun så godt ud. Ikke så høj, men med det der lignede nogle fyldige bryster under kjolen. Det var tydeligt, at hun var lidt nervøs ved situationen.

Vi snakkede om, at ingen af os havde prøvet at net-date før, så vi var i samme båd. Jeg foreslog et glas vin til at tage toppen af nervøsiteten, og snakken gik hurtigt om alt og ingenting. Vi tog maden med ud til grillen og nød aftensolen, der varmede altanen op, så det faktisk næsten var for varmt med tøj på. Jeg spurgte om det var okay, at jeg smed trøjen og sagde samtidig, at hun var velkommen til at tage de sorte leggings af, hvis hun ville, da det måtte være varmt. Hun afslog, og sagde, at det nok var bedst at beholde dem på.

Vi snakkede om kærester og dating, og Julie havde ligesom mig været nysgerrig for at se, hvad net-dating kunne byde på. Hun havde haft en dårlig oplevelse med en blind-date engang, så det var derfor, hun havde aflyst i første omgang. Af samme grund havde hun også været lidt betænkelig ved at skulle mødes hos mig, men jeg forsikrede hende om, at jeg nok skulle opføre mig ordentligt.

Den første flaske vin forsvandt hurtigt, og da jeg gik ind for at hente nummer to gik Julie på toilettet. Hun kom ud med de sorte leggings i hånden. Hun smilede og sagde, at det vist alligevel blev for varmt. Jeg kiggede efter hendes slanke brune ben, da hun gik på altanen igen. Det var som om solen, stemningen og vinen satte hæmningerne fri, og emnerne blev mere og mere udfordrende. Selvom Julie var meget genert, og ikke sagde så meget, kunne jeg mærke, at hun ikke var upåvirket af den drejning vores snak havde taget.

Efter lidt mere vin tog jeg mod til mig, og spurgte, hvor længe det var siden, hun havde haft sex. Julie svarede ikke, men kort efter rejste hun sig og gik ind. Jeg hørte hende lukke døren til toilettet, og fortrød, at jeg havde spurgt så direkte.

Der gik nogle minutter inden toiletdøren gik op, og jeg hørte hende stå i entreen og rode med sin taske. Tænkte på, om hun var på vej hjem, men straks efter stod hun i døren til altanen med den sidste flaske rosé i hånden. Hendes ansigt var rødt af solen, og hun smilede og sagde, at det vist var nødvendigt med lidt mere vin, hvis snakken skulle fortsætte i den retning. Mærkede at min pik var ved at blive hård, og jeg greb ud efter den kolde vinflaske for at skjule min tilstand. Famlede lidt med vinen, mens Julie igen satte sig på stolen. Vi skålede, og nu var det pludselig mig det var den stille. Julie brød tavsheden ved at sige, at det vist var lidt for længe siden at hun var blevet rørt af andre end sig selv.

Jeg tog en stor tår af vinen, og spurgte, om hun tit legede med sig selv. ”Nej, egentlig ikke” svarede hun, ”jeg kan bedre li at blive leget med”. Julie rykkede lidt frem på stolen og smilede genert til mig. Hun var klar, kunne jeg se, og jeg mærkede igen hvordan min pik reagerede på vores frække snak. Langsomt trak Julie op i kjolen og afslørede mere og mere af de smukke solbrune ben. Hun stoppede et sekund, og fangede mit blik, inden hun trak kjolen det sidste stykke op på maven. ”Har du lyst til at lege?” sagde hun, og kiggede ned på den lille våde revne imellem sine ben. Jeg må ha set forbavset ud, for hun begyndte at grine, og forklarede så, at hun havde listet trusserne i tasken, da hun havde været på toilettet. Jeg smilede og tænkte, at hun var frækkere, end jeg havde forestillet mig.

Jeg satte mig på knæ foran hende, og vi mødtes i et meget spontant og liderligt kys. Kunne dufte varmen fra hendes våde fisse, og der gik heller ikke mange sekunder, før hun tog fat i mit ansigt, og trykkede det ned mod sit skød. Hun var helt glat, og da hun rykkede længere frem på skolen, kunne jeg se en lille våd plet på den hynde, som hun sad på. ”Slik mig” beordrede hun. Jeg satte forsigtigt tungen mod indersiden af hendes lår og nærmede mig langsomt hendes fisse. Kunne tydeligt fornemme, at hun gerne ville hurtigt i gang, men jeg gav mig god tid, og cirklede tungen rundt på inderlåret. Hun stønnede i en blanding af liderlighed og frustration, og jeg besluttede mig for at pirre hende lidt mere.

Med langsomme bevægelser strejfede min tunge hendes ventende fisse, og fortsatte længere ned mellem hendes baller. Det var hun vist ikke forberedt på, men efter nogle sekunder trak hun benene op, så jeg bedre kunne komme til. Jeg lod tungespidsen lege med hendes bagerste hul, og hun svarede med et liderligt suk. Der gik det op for mig, at jeg sad med tungen mod numsen på en pige, som jeg kun havde kendt i få timer. Lidt skræmmende, men samtidig tændte det mig, at vi ikke kendte hinanden bedre.

Min pik var efterhånden blevet rigtig stiv, og jeg tog den ene hånd til hjælp for at få den fri af mine shorts. Tungen kredsede stadig om Julies røv og hun stønnede, så jeg var nervøs for, om naboerne på de andre altaner kunne høre hende. Da jeg stoppede, kiggede hun på mig med et genert smil. ”Det troede jeg ikke, at jeg kunne li”, sagde hun mens hun rødmede endnu mere – ”men det var vildt frækt, du skal gøre det igen om lidt…”

Julie rakte hånden ned mellem mine ben og tog forsigtigt om min pik. Jeg sukkede og hendes smilende ansigt mødte mig igen i et kys. Vi byttede plads, og allerede inden jeg kom på plads på stolen, var hun klar til at tage sig af min pik. Det var tydeligt, at hun var blevet liderlig af min behandling af hendes frække numse, for hun suttede vildt med det samme. Det var så lækkert at mærke Julies varme mund om min pik, og jeg spredte benene, så hun kunne få den helt ind i munden. Julie så det som en invitation til at gøre gengæld fra før, og hun satte hurtigt tungen mod min røv, og begyndte at slikke.

rimjob
Samtidig stønnede hun nu endnu mere, så det var helt sikkert, at naboerne vidste hvad der foregik. På det tidspunkt var jeg pænt ligeglad med hvad naboerne tænkte. Jeg så sol måne og stjerner, og få sekunder senere blev følelsen af hendes lille tunge mod min røv for meget for mig. Jeg kom i store sprøjt ud over min mave. Julie smilede og slikkede sig vej op til min pik, som hun tog i munden for at suge det sidste ud af den.

Stadig lidt forvirret over hvad der lige var sket, sad vi nu på hver vores stol og så ud over solnedgangen. Jeg sad nu på den stol, som Julie havde siddet på det meste af aftenen, og hun på min. Ingen sagde noget, men vi smilede begge to. Julie brød tavsheden: ”Det var ikke lige det, jeg havde forestillet mig for tre timer siden”.

Vi grinede og stemningen var løssluppen og let. Jeg sad stadig med mine shorts om anklerne men Julie havde trukket sommerkjolen ned igen, og så næsten uskyldig ud. Hun hviskede næsten, da hun endnu engang fortalte, at hun aldrig tidligere havde haft en tunge mod sit bagerste hul, og at hun absolut heller ikke havde troet, at hun skulle slikke en fyr. Jeg smilede og spurgte, om hun havde ændret mening? ”JA, meget… det var SÅ frækt!”, hun rødmede igen.

Jeg tog mod til mig: ”Måske så frækt, at du kunne tænkte dig at blive slikket til dessert?”. Julie kiggede lidt væk. Kunne se at hun kæmpede lidt med sin egen forestilling om sig selv. ”Jeg plejer altså ikke at være sådan her”, sagde hun lidt efter. ”Plejer at være en pæn pige, der aldrig har sex på første date, og nu sidder jeg her, og tænker kun på at mærke din tunge mod min røv igen”. Jeg smilede, men kunne se, at hun mente det.

Lidt efter rejste Julie sig op, og gik på toilettet. Jeg blev ramt af dårlig samvittighed, selvom jeg godt vidste, at vi havde været lige gode om det, der lige var sket. Jeg fik samlet shortsene op igen og begyndte at rydde af bordet.

Stod i køkkenet og vaskede op, da Julie kom ud fra toilettet. Var på vej til at undskylde, da jeg mærkede hendes små hænder om min mave. Da hun trykkede sig ind til mig var det tydeligt, at sommerkjolen var væk. Julie klemte sine bryster mod min ryg og jeg kunne mærke de små hårde brystvorter. Hun var et stort smil da jeg vendte mig om. Glemte alt om undskyldningen da Julie kom mig i forkøbet: ”Måske jeg bare skulle slappe af og nyde det!?”. ”Lyder som en rigtig god ide”, svarede jeg.

Julie gik baglæns ind i mit soveværelse og trak mig med. Hun lagde sig ned på sengen, og nu kunne jeg for første gang se hendes bryster, der var overraskende store hendes størrelse taget i betragtning. Jeg satte mig på hendes mave, og begyndte at nulre de små søde brystvorter stive igen. Hun stønnede og det var tydeligt, at hun allerede var klar til min tunge. ”Årh ja, slik mig…”, kom det hurtigt fra Julie. ”Slik min numse, det er så frækt”. Det lød så naturligt for hende at sige – som om hun havde sagt det 100 gange før. Jeg lagde mig på sengen mellem hendes ben, som hun løftede op til brystet.

Skamlæberne var adskilte, og afslørede en meget våd fisse. Denne gang ventede jeg ikke, men satte tungen direkte mod hendes bagerste hul. Julies små fingre fandt vej til fissen og hun stønnede højere og højere: ”Årh, jeg er så våd nu, må jeg ikke mærke din pik?”. Jeg vendte mig om for at finde et kondom i skuffen, og imens blev Julies leg med sig selv endnu mere intens. ”Skynd dig, jeg vil ha din stive pik nu!” nærmest stønnede hun, og jeg fik hurtigt kondomet rullet på.

Satte pikken mod hendes våde fisse og gled let ind. Vi stønnede begge to, og jeg tog hendes ben på skuldrene før jeg i et hurtigt tempo bankede min pik ind i hende. Hendes øjne blev store og brysterne hoppede i takt. Hun satte hånden tilbage på fissen, og få sekunder efter skreg hun, mens min pik gled ud og ind i hendes våde fisse. Jeg stoppede et øjeblik og vores øjne mødtes. ”Åhh, det var dejligt” sukkede Julie, ”du gør mig helt vild, jeg ved ikke, hvad der sker”. Hun smilede igen og jeg kunne se hvor liderlig hun var.

Jeg tog Julies ben ned fra mine skuldre og satte mig på knæene. Min stive pik var stadig i hendes fisse. Tog den ud for at rette lidt på kondomet, der var kommet lidt hurtigt på. Julie trak stadig vejret dybt, og hendes små hænder tog hårdt på de store bryster, hun hev i brystvorterne og lukkede øjnene, da hun lod den ene hånd glide ned mellem benene igen.

Det var så frækt at se hendes fingre forsvinde ind i den våde fisse, og et øjeblik sad jeg bare med pikken i hånden og nød synet. Min hånd gled op ad hendes lår, og hun sukkede, stadig med lukkede øjne. Jeg lod mine fingre flette med hendes, og mærkede hvordan hendes hånd rystede af liderlighed. Tog igen fat om min pik og satte den mod Julies fingre, der var dybt begravet i hendes fisse. Kunne se, at hun var så våd, at det løb ned til hendes numse, og jeg lod min pik følge samme vej.

Da hun mærkede, hvor min pik var på vej hen, spærrede Julie øjnene op igen. Jeg stoppede, fordi jeg forventede et nej, men Julie stønnede liderligt: ”vær forsigtig”. Jeg lovede at være forsigtig og trykkede let pikken mod hendes røv. Hun tog fingrene ud af fissen et øjeblik, og min pik gled overraskende let indenfor.

”Århhh, ja”, stønnede hun, ”lige så stille i starten”. Jeg trykkede langsomt pikken helt i bund og Julies ansigt skar en grimasse. Efter et par gange frem og tilbage fangede jeg Julies blik. ”Mmmmm, ja, knep mig nu”, sagde hun, ”og kys mig”. Jeg trykkede mig ned til hende, så jeg kunne mærke de store bryster, og hun skiftevis kyssede mig, og stønnede ind i min mund.

Det var så frækt, at jeg var lige ved at komme med det samme. ”Tag på mig” stønnede Julie nu. Jeg satte hænderne de store bryster og mærkede hvordan de gyngede i takt med pik, der stadig var i hendes røv. ”Årh ja, hårdt – tag hårdt fat” sagde hun nu, ”også på min hals”. Jeg prøvede forsigtigt at flytte en hånd til hendes hals, og hun lænede hovedet tilbage, så jeg kunne komme til. Mærkede min pik blive endnu mere stiv, som tegn på, at jeg også selv kunne li det, selvom jeg aldrig havde taget om en piges hals på denne måde før.

Trykkede forsigtigt og Julie stønnede højere: ”Jaaaa, bliv ved”. Min pik i hendes røv var stiv som aldrig før, og jeg æltede hendes ene bryst, imens jeg holdt min hånd fast på hendes hals. Julies hånd fandt igen vej imellem os, og jeg mærkede hvordan hun gned på fissen, imens min pik kørte ind og ud af hende. Hun kunne se, at jeg var lige ved at komme, og hun satte tempoet op: ”Kom sammen med mig”, stønnede hun, ”jeg kommer nuuu…”. Hendes krop krampede sig sammen, så jeg ikke var i tvivl om, at hun kom. Kunne mærke, at det var lige oppe over, så jeg tog pikken ud af hendes røv og rev kondomet af. Nåede det lige inden jeg kom ud over Julies store bryster med et brøl…

Svedig og udmattet lagde jeg mig ned på sengen ved siden af Julie. Hun lå med lukkede øjne og ansigtet vendt mod loftet. Der var mærker på hendes hals efter min hånd, og jeg nåede at tænkte, at hun måske havde fortrudt. Men så kom smilet, og hun vendte ansigtet over mod mig: ”Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået så god sex”. Jeg smilede tilbage.

Det blev starten på en række frække og intense oplevelser med en smuk ung pige. Det viste sig hurtigt, at Julie ikke var helt så uskyldig, som hun havde udgivet sig for at være. Hendes ønsker udfordrede mit seksuelle univers, og jeg lærte et par ting den sommer…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *