Fisse – hva drenge vil ha!

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Fisse, for drenge i alle aldre, – er alt hvad vi gør og laver et middel for at komme ind i varmen hos en kvinde.

Jeg får heldigvis min del af varmen, på trods af at jeg er single,- eller måske netop derfor.
Her i går var jeg trængende, og hvor går en trængende mand hen når han mangler en sød tøs i sin seng, Nettet, yes, her vrimler det med friske tøser i alle aldre, som for billig smiger og let overtalelse smider trusserne for en som mig, der forstår at smøre tykt på, overfor pigerne og deres charme.

På en chat side, fik jeg kontakt med et veninde par, efter nogle sværd fægtninger med nogle der viste sig at være narrefisse, dem er der jo desværre også nogle stykker af.

Nadja, og Lisser hed de, først i tyverne, begge med langt lyst hår, og et super godt udseende som de selv sagde.

Nå men, vi aftalte at vi skulle mødes over en kop eftermiddags kaffe på en lokal kaffebar, for at føle hinanden på tænderne ”og se om det var noget” De to tøser var mødt op da jeg ankom, og de var lige så smukke som de havde påstået, vi sad og snakkede om lidt af hvert og noget af det hele, og jeg fik dem fortalt hvor utroligt dejlige de var og en masse andet.

Heldigvis var ”det noget” og efter et stykke tid tog vi så efter aftale tilbage til min lejlighed, hvor vi satte os ind i stuen og jeg serverede noget at drikke, og så tog begivenhederne hurtigt fart.

Nadja, som sad til venstre for mig, havde en nedringet bluse på og en kort nederdel, hun rykkede tæt på og pludselig sad vi og kyssede, mens Lisser sad og så på.
Mine hænder begyndte straks at vandre op ad Nadjas bløde lår, og da de nåede himmeriges porte opdagede jeg at hun havde glemt sine trusser derhjemme, så jeg uhindret kunne åbne den varme fugtige honningkrukke og lade et par fingre glide ind og lege lidt, mine fingre var godt fugtige da jeg trak dem ud.

Jeg løftede Nadja op og bar hende hen på mit spise bord, hvor jeg lagde hende ned, trak hendes røv ud mod bordkanten, og løftede op i blusen, så den røg op over de dejlige patter hun var udstyret med, jeg fik mine bukser trukket ned i en ordentlig fart og så satte jeg min pik mod smørhullet og pressede mig ind og op i Nadja elskovsgrotte og begyndte at banke min pik dybt op i hende så hendes bryster bølgede sig imod mig.

Det var super lækkert at kneppe denne dejlige tøs, – hun fik en ordentlig gang kæp og hun vred sig grundigt af min behandling af hende og hun bevægede sig godt imod mine stød, og mødte mig og stødte sin fisse og røv imod mig, så vi sammen nåede en fælles rytme i knepperiet.
Med et par gode stød imod hende, hvor mine nosser klaskede imod hendes underliv, sprøjtede jeg min sæd i hendes varme indre.

Jeg trak mig ud og hun sugede og suttede det sidste sæd fra min pik med sin mund og slubrede det i sig.

Imens havde Lisser taget sit tøj af, og sad med benene vidt spredte i sofaen og havde sine fingre dybt begravet i fissen.

Jeg måtte jo hjælpe hende så jeg lagde mig foran hendes spredte lår, og med tommelfingrene åbnede jeg hendes kød, og fik klitoris til at stå frem så jeg kunne begynde at arbejde med den, Lisser var godt barberet, noget jeg synes er dejligt, så jeg er fri for alt det hår.

Mens mine fingre gled ind og ud, slikkede og sugede jeg Lissers klitoris som hurtigt var vokset i min mund, så den nu stod og strittede som en lille pik.

Hun fandt det ret godt kunne jeg høre, og hendes vejrtrækning var også noget ændret må jeg sige,- jeg har været god til at slikke fisse i ret lang tid og har en del erfaring i dette felt, så hun kunne næsten ikke holde sit underliv i ro, mens jeg gjorde mit arbejde i orgasmens tjeneste, og der gik da heller ikke så lang tid, så gik hun faktisk i bro for mig, hendes underliv og mave røg imod mig, og hun næsten skreg imod mig, da hun kom i en forrygende orgasme,- imens var min pik igen vokset og blevet dejlig stor og stiv, så nu ville jeg også havde lidt glæde af Lisser, – så jeg vendte hende om, så hendes røv lå dejligt indbydende imod mig, mens hun lænede sig ind over sofaen, – jeg tog et solidt tag i hendes hofter og spredte hendes lår, så jeg kunne trænge op i hende bagfra, det gik ganske let og jeg begyndte at kneppe tøsen.

Jeg havde fået lyst til hendes dejlige røv, som den struttede der imod mig, så efter at jeg havde fået min pik fedtet grundigt ind i Lissers våde kusse, satte jeg min pik mod hendes røv, og stødte uden noget op i hende, – tak skal du have hvor hun kunne skrige,- det havde hun ikke regnet med at jeg ville, så det gjorde måske nok noget ondt på hende, da hun ikke var forberedt på en stor stiv pik oppe i røven, men efter et par raske tag i den lille stramme hul, kom jeg godt ind i hende og kneppede hendes og hun stødte også imod, da hun efter et kort stykke tid, havde vænnet sig til det, og fandt det dejligt liderligt, – så det var en ren fryd at være i så stramt et jomfrueligt hul, som jeg var den første som nogensinde havde fået adgang til.

Dette bevirkede jo desværre også at jeg ikke kunne holde mig tilbage evigheder og jeg var næsten ude af hullet da jeg kom igen og leverede min sæd ved indgangen til dette stramme brune hul.

Nu var jeg ikke i stand til at gøre mere, en kort stund så vi fik noget mere at drikke og så lagde vi os for resten ind i min seng i soveværelset hvor vi lå og kælede og slikkede og legede med hinanden indtil vi hen på aftenen faldt i søvn i hinandens arme.

Næste morgen inden de skulle gå, blev det lige til et lille hyggeknald med dem begge, hvor de lå ved siden af hinanden og hvor jeg skiftevis kneppede først den ene , – så den anden.

Vi skal heldigvis ses igen,- de synes at de fik en ordentlig god gang pik som de kunne have ønsket sig.

Det er jeg jo glad for… jeg elsker jo Fisse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *