Utroskab til julefrokosten

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

I slutningen af 2006 gik en af mine fantasier endelig i opfyldelse. En af dem man ikke tror kommer til at ske, men så er så meget bedre da det endelig skete.

Den årlige julefrokost skulle løbe af stablen, og hele arbejdet var samlet til fest og ballade. Én af de kvindelige deltagere havde været på barsel et godt stykke tid, men kom heldigvis til julefrokosten, hvilket skulle blive en ganske go ting.

Først på aftenen skete der ikke det store. Vi hilste kort på hinanden, også gik der et par timer før chancen bød sig for en lille snak med hende, men da snakken kom i gang, kom vi hurtigt ind på sex. Hun ytrede sig om at hun sgu trængte til noget sex, da hun var møgtræt af sin kæreste, og ikke gad kneppe ham. Jeg øjnede chancen, og fik hurtigt nævnt noget om at jeg havde tænkt på hendes frække krop, og at jeg længe havde haft lyst til at kneppe hende. Heldigvis havde hun haft de samme tanker om mig, så nu var det bare at holde fast i samtalen. Hun begyndte at “udfordre” mig og talte om at vi bare skulle ud på toilettet så hun kunne mærke min pik. Jeg må blank indrømme at det var fristende, men var ikke helt klar på at hele arbejdet skulle opdage hvad der var gang i. Men da festen nærmede sig sin afslutning fik jeg hende med ud for at smide lidt affald ud. Havde rigtig længe tænkt på at mærke hendes lækre bryster, og her var chancen. Gik bagved hende og lagde mine hænder på hendes bryster. “Må lige mærke” sagde jeg…”Det må jeg også lige” sagde hun, og tog godt fat i min pik, som på det her tidspunkt var godt stiv!

Vi tog lidt i byen med kollegerne, men ventede på en mulighed for at smutte hjem til mig og få styret vores lyster. Endelig var det tid. Hun gik først og jeg smuttede lidt efter. Af sted og hjem til mig. Vi var dårligt nået indad døren før jeg fik trusserne af hende og begyndte at slikke hendes allerede våde fisse. Hun blev hurtigt endnu mere liderlig. Hun trak mig op ved siden af hende, og hun fik min hårde pik ud i det fri. Da hun havde gnedet lidt på den, mærkede jeg hendes læber omkring pikhovedet. Den var fantastisk!! Grådigt suttede hun min pik, indtil jeg bare måtte ha den indenfor i hendes våde mis.

Hun var klar. og min pik gik uden besvær helt i bund! Det var så godt. 1 1/2 års begær skulle nu bare ud. Hun var meget liderlig, “Åhh, du må ikke stoppe…fuuuck hvor er det dejligt. Det er så dejligt at mærke din pik. Du skal bare kneppe mig så hårdt” Sådan et ønske skulle hun da ha opfyldt. Jeg vendte hende om så jeg kunne kneppe hende bagfra. Det gjorde jeg så hårdt jeg kunne, så jeg igen kunne øre hende nyde min pik helt i bund. På et tidspunkt var hun ved at ryge ud af sengen. Vi blev ved og ved længe. Alkoholen havde gjort at min pik ikke lige var til at blive skudt af.. Efter et stykke tid bad hun mig sætte mig på knæ. Hun lagde sig ned og begyndte endnu engang at sutte min pik. Det var lækkert, og jeg nød synet af at jeg kunne se hende i øjnene mens hun havde min pik i munden. Men jeg måtte komme og det skulle være snart, for jeg var så liderlig. Begyndte endnu engang at kneppe hende bagfra, og det varede ikke længe før jeg kunne mærke hendes orgasme stramme om min pik. Det var lige det der skulle til, og før jeg vidste af det var det min tur. Jeg trak mig ud lige før det var tid og havde min pik lige foran hendes bryster da det sortnede for min øjne og min sæd blev skudt udover hendes bryster og ansigt. Hun slikkede sig frækt om munden og fik lidt af min sæd i munden… “Det var lækkert” Sagde hun. Kunne kun gi hende ret…..

Vi har gjort det et par gange siden, og det stopper ikke foreløbigt, for det er fantastisk sex. Hendes kæreste ved ingenting hvilket kun er med til at gøre det mere spændende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *