Gruppesex efter festen

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Klokken var lidt over 2 om natten, da min mand og jeg besluttede os for at gå til ro efter en rigtig god aften i gamle venners lag. Vi var inviteret til en slags gammel klassefest, af en af mine veninder fra folkeskolen. Jeg havde ikke set hende siden midt i 80″erne, da vi forlod 9. klasse. De fleste af dem der var med til festen, var fra midt i/sidst i 30″erne, ligesom min mand og jeg. Alt i alt havde vi vel været omkring 40-45 stykker, hvoraf de fleste var gået eller kørt hjem. Min mand og jeg var de eneste til festen der kom langvejs fra, hvorfor vi havde fået lov at overnatte hos min barndomsveninde på deres gård. Festen også blev holdt der, i en lade.

Min mand og jeg gik som sagt til ro, men jeg var lidt liderlig efter de mange tætte danse med fremmede mænd så jeg havde forsøgt at få gang i min mand. Jeg suttede hans pik, men som sædvanligt kom han inden for kort tid, og gad ikke mere. Det var en frustreret kvinde kan I nok forstå, der forsøgte at lægge sig til at sove. Kl. 4 om natten var jeg stadig vågen og der var blevet stille ovre i laden. Alle var åbenbart gået i seng eller gået hjem. Jeg kunne ikke sove, så jeg besluttede mig for at gå en lille tur og få mig en smøg.

Da jeg nåede tilbage, gik jeg den anden vej rundt om huset og så, at der var lys i vores værtspars soveværelse. Da jeg stadig var liderlig tænkte jeg, at jeg måske kunne få et lille kig på min venindes lækre mand. En stor bondetamp med masser af muskler, og en stor krabat i bukserne. (Sådan føles det i hvert tilfælde da vi dansede tæt, tidligere på aftenen.)

Da jeg kiggede ind igennem sprækken på gardinerne, fik jeg et chok! Deres soveværelse var indrettet som et spanking rum. På korset der var i rummet, var manden spændt op med en ordentlig stivert på. I sengen lå min veninde, med en af de andre mænd fra festen ovenpå sig, pumpende sin store pik ind i hendes behårede fisse. Hun stønnede og skreg af fryd, og jeg blev endnu mere liderlig end jeg var i forvejen. Jeg kunne ikke slippe synet, og min hånd fandt min klit. Det gav et stød i mig. Efter nogen tid begyndte manden at støde hurtigere, og pludselig brølede han og spermede i hende, under stor fryd. Han rullede af, og ud af hjørnet, som jeg ikke kunne se, kom hans kone i et frækt lakdress med en pisk i hånden. Hun løsnede manden på korset, og gennede ham over imellem min venindes ben. Han blev tvunget til at slikke hende ren for den anden mands sperm.

Da hans tunge rørte hendes klit, kom jeg. Det var så frækt at se på. I løbet af kort tid kom min veninde også. Kvinden i lakdresset kom tilbage med en strap-on dildo på, og placerede sig bag manden. I et par hug trængte hun op i ham og han brølede. Men det så ud som om han var vant til at blive røvpulet, for det gik forholdsvis let for hende at få den op i ham. Min veninde gik ud af soveværelset og kom tilbage lidt efter. Hun satte sig i en sofa sammen med sin bolleven, og så på sin mand der fik kvindepik til den store guldmedalje. På dette tidspunkt var jeg blevet så tændt igen, at jeg var begyndt at fingerkneppe mig selv til synet. Der gik dog kun kort tid inden manden, uden berøring af hans pik, sprøjtede ud på lagenet. Lakkvinden fortsatte ufortrødent, og nu var det ikke så rart for manden mere. Han prøvede at komme væk, men min veninde og hendes bolleven holdt ham fast. Senere fandt jeg ud af, at strap-on dildoen havde en dildo indvendigt også. På den måde kunne lakkvinden kneppe sig selv til en orgasme, hvilket hun også fik efter nogen tid.

Jeg tror jeg kom, for anden gang, samtidig med hende. Da det var begyndt at lysne, (sommernætter er jo korte), turde jeg ikke blive der længere. Jeg listede derfor over til mig selv igen. Her fandt jeg min mand snorkende. Jeg prøvede at få liv i ham, men uden held. Jeg lagde mig derfor til at sove.

Næste dag havde jeg lidt svært ved at se min veninde og hendes mand i øjnene. Deres venner fra natten var åbenbart taget hjem. Da det blev vores tur til at vende næsen hjemefter og vi sagde farvel, fik jeg et stort knus af min veninde og hun hviskede mig i øret: ”Nød du natten lige så meget som vi gjorde?” Herefter gav hun mig et tungekys, dog uden min mand så det, hvorefter hun hviskede: ”Ring til mig snart – hvis du vil være med” Jeg var totalt i chok! Hun havde set mig! Havde hun fortalt det til de andre? Havde hun set mig onanere? Hvad mente hun med, om jeg ville være med? Alle disse spørgsmål kørte rundt i hovedet på mig under hele hjemturen, og jeg sagde ikke en lyd til min mand. Han troede jeg var sur på ham, hvad jeg egentlig også var da han ikke gad at returnere mine ydelser aftenen før, men han skulle bare vide. Jeg blev dog lidt efter lidt enig med mig selv om, at jeg ville ringe til min veninde snarest.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *