Malene og marie

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Her er min beretning om Malene, hun er en buttet tøs på 36 år. 165 cm høj, 75 kg og et par lækre og ægte F-skåls patter og så går hun altid uden trusser uanset hvor hun skal hen. Trods let overvægt var hendes røv fast og lækker, selvom hun har født 3 børn. De to ældste, en dreng på 19 og en pige på 18 er flyttet hjemmefra, men hun har stadig en datter på 12 boende hjemme.

Malene er nok en af de frækkeste tøser jeg har kendt og vi legede de mest ekstreme lege, man kunne forestille sig og elskede alle former for sex, faktisk kunne hun ikke få sex nok. Hun elskede at jeg tog gummihandsker på og ”undersøgte” hende. Begge hendes huller var meget elastiske efter 3 fødsler og hun elskede at blive fistet hårdt i i både kusse og røv.

Sidst jeg besøgte hende, skulle jeg med hende i Føtex. Jeg havde givet hende en kanonorgasme, med det halve af min underarm oppe i hendes røv hvor hun fik sin ”sult” stillet. Nå, men som sagt vi skulle i Føtex, selvom jeg lige havde sat et trådløst lystæg op i hendes fisse, så ville hun også have noget i røven, så jeg puttede hendes mobiltelefon i et kondom og stak den op i hendes røv, der stadig var velsmurt efter jeg havde haft hånden oppe. Hun var nu helt fyldt op jeg kunne tænde lyst æget med fjernbetjeningen. Hun var trusseløs og kun iført guldkæde, selvsiddende strømper, højhælede sko, og så bare en frakke over. Det var dejligt vejr og der var 5 minutters gang til Føtex.

For pokker hvor er det liderligt at være nøgen under frakken i Føtex, sagde hun, tror der nogen der lægger mærke til det? Spurgte hun videre. Jeg havde fjernbetjeningen til lystæget i lommen og mens hun fyldte varer i kurven, tændte jeg for vibratoren i lystæget. Det gav et gib i hende og jeg kunne se på hendes øjne at det tændte hende. Inden vi gik hjemmefra, havde jeg indstillet min mobiltelefon på hendes nummer, så jeg bare skulle trykke på ringe-op knappen, så mens hun stod ved kassen tændte jeg vibratoren i lystæget på fuld styrke, og derefter tændte jeg telefonen, den ringede svagt og brummede, hun blev helt rød i hovedet. Ham ekspedienten skulle bare have vidst, hvad der skete. Nå vi kom da ud af Føtex, stadig med begge dele snurrende, hun fik en lille orgasme, og bad mig slukke, men nej, svarede jeg ikke før vi er hjemme.

Hun gik resten af vejen med let skrævende ben. Da vi kom hjem til hende var hun totalt liderlig og ville piskes på fissen til hun fik orgasme, bagefter skulle jeg kneppe hende i røven efter vi havde fjernet telefonen. Malene var temmelig hårdfør når det gjaldt pisk af kussen, hun fik ikke orgasme før kussen var rød og hævet. Hun fik også et par slag på ballerne inden jeg stak pikken i hendes faste røv, straks pikke var i bund begyndte hun at klemme om den og der skulle ikke mange stød til før hun fik sin anden røvorgasme indenfor 1 time.

Malene fortalte, at hun altid har været liderlig og altid været hurtig til at få orgasme. Da hun var syv år havde hun set sin mor onanere med en finger i fissen, så det skulle Malene også prøve og fik så sit livs første orgasme og herefter onanerede hun flere gange hver dag siden da. Hendes mor opdagede det en dag og fortalte hende at det var meget bedre at blive slikket. Så moderen begyndte at slikke hende til orgasme og nogle gange var hun med i en trekant med forældrene hvor de skiftedes til at slikke hende. Da hun fyldte tolv år havde forældrene besluttet at faderen skulle kneppe hende.

Faderen tog først hendes mødom og bagefter kneppede han hende i røven, hvor mange orgasmer Malene fik ved den lejlighed husker hun ikke, men hun fik så mange, at hun ikke registrerede, at det gjorde ondt at få huller blokket ud af så stor en pik.

Jeg har bestemt, at du skal gøre min Marie til kvinde nu hun er blevet 12. De sidste 2 år har jeg slikket hende til orgasme hver aften og hun nyder sine orgasmer.

Nogen gange vil hun slikkes når hun kommer hjem fra skole, og jeg har lovet hende, at du skal kneppe hende i dag, så du må gemme din sperm, til hendes tøsefisse. Går det, spurgte jeg. Ja da, hun har ikke haft menses endnu og jeg har lovet hende, at du sprøjter din fede sperm i begge hendes huller og så slikker jeg hendes røv og fisse ren, og bagefter din pik, fremover skal vi så nok regne med at hun vil være aktiv med i vore sexlege, for Marie knepper mig med sine knytnæver i begge huller og slikker min fisse rent for mine orgasmesafter, hendes lille tunge kan komme ind i alle hjørner og kroge af fissen, så hun skal nok blive en god lille luder.

Nå så var det bare at vente på at Marie kom hjem fra skole om en time, imens øvede Malene sig på, at få en sprøjteorgasme. Der skulle nu ikke gå en time, for efter 10 minutter røg døren op med et brag og Marie kom ind. Vi fik en time før fri, for Hans er syg, sagde hun. Har i bollet hele dagen, så Mads ikke kan kneppe mig.

Nej skat, jeg har leget med mig selv og gemt Mads til dig. Tag dit tøj af og gå i bad, så du bliver lækker og knepppeklar. Jah jublede tøsen, jeg skynder mig. Et kvarter efter stod hun nøgen i soveværelset, hendes små spidse bryster strittede lystigt og hendes hårløse fisse så ud som hun havde leget med den i badet. Hun kom helt hen til mig, jeg var nøgen og min pik strittede frækt efter Malenes frække kusseleg.

Marie tog forsigtig på pikken, må jeg kysse den spurgte hun.

Ja svarede jeg, men hvis du bider i den får du en røvfuld. Uh, det lyder dejligt, jeg bliver liderlig af smæk i numsen svarede Marie. Jeg mærkede på hendes spæde kusse at hun var rigtig våd. Hun kyssede videre og tog pikken så langt ind i munden hun kunne, jeg pressede lidt mere og hun fik brækfornemmelser, Jeg pressede lidt mere og mærkede pikke glide lidt ned i hendes hals. Hun begyndte at gispe for at få vejret og jeg trak mig ud.

Pikken var nu godt fedtet til med spyt og mundslim. Må jeg bede om at blive kneppet nu spurgte hun og hoppede op på mit skød og satte sig tilrette over pikken, som hun søgte at styre ind i jomfrukussen. Hun gled langsomt ned over pikken og jeg mærkede der var modstand, hun hoppede en gang, af for satan, sagde hun og pikken var i bund, så hun kunne ride mig imens jeg lege med hendes små bryster.

Åh hvor bliver jeg liderlig, det er bedre med en pik end mors fede tunge, jeg tror snart jeg kommer, og du skal vente med at komme i mit røvhul. Ok, svarede jeg og begyndte at pille ved hendes lille klit. Åh nu jeg kommer skreg hun, og faktisk fik hun en sprøjteorgasme, så jeg blev pladdervåd.

Og nu ville hun have den i røven. Malene var klar med glidekremen, bare for en god ordens skyld. Det viste sig unødvendig, for hun var lige så vad i røven som i kussen. Hun satte sig igen over pikken og pressede ned over hovedet, å hvor er det godt sagde vi begge på samme tid, her var ingen modstand, den gled helt i bund uden problemer og hun begyndte at ride uhæmmet, vent med at komme, stønnede hun, jeg er der snart, uh det er bedre end i fissen stønnede hun, og jeg kunne kun give hende ret.

Jeg kunne mærke på hendes sammentrækninger, at en ny orgasme var på vej, så måtte pikken give op og jeg sprøjtede helt vildt. Jeg havde aldrig oplevet noget bedre. Hendes orgasme viste sig også at være bedre end i kussen. Så snart hun var kommet lidt til sig selv, var Malene over hende og slikkede hendes lille røvkusse ren og bagefter tøsefissen. Marie nød det i fulde drag, det er meget bedre at blive slikket når man er blevet kneppet og jeg vil kneppes af Mads hver gang jeg ser ham. Malene var nu færdig med at renslikke Maries huller og begyndte så at slikke min pik ren. Den var blevet lidt slap. Det varede ikke længe inden pikken var kampklar så nu ville Malene have mig i røven og det fik hun, sød musik opstod. Og jeg skulle hjem og arbejde.

En anden af Malenes bizarre ønsker var at lave gangbang med mange mænd og da jeg arbejdede på byens lokale kaserne kunne jeg sagtens få fat i 10-12 rekrutter, der gerne ville have gratis fisse. Det var aftalt til den kommende søndag hvor lille Marie skulle ud til sin far. Der kom dog ikke 10-12, men 15 soldater, med et par kasser øl. Malene kom ind i stuen og begyndte at strippe, soldaterne fulgte hendes eksempel og snart var vi alle nøgne og med en kold øl kunne krigen begynde. Jeg præsenterede hende som Malene eller malle. Det er fandme en lækker tøs du har banket op kommenterede en af gutterne. Nu skal vi ha øl og fisse, hvor mange gange må vi kneppe hende, indtil i ikke kan mere svarede Malene. Soldaten svarede: Ok det bliver værst for dig selv vi har ikke fået fisse i 4 måneder, så vi kan levere varen, nogen kan måske tre gange. Ok, svarede Malene, kniber det sutter jeg gerne pikkene stive. Fint svarede soldaten, du er måske en rigtig sugemalle. Vild jubel.

Hvad med at komme i gang, jeg er både tørstig og liderlig, man bliver tørstig af al den saft der løber ud af fissen. Ok, sagde Malene vi starter med ham ude på fløjen: Præsenter PIK, nu fik 17 travle med at klargøre våbnet. Han flåede et kondom på, mens han sagde vi skyder med skarpt i dag. Og så begyndte 17 at råkneppe Malene, stød til skreg hun, jeg er ikke af porcelæn. Det lod 17 sig ikke sige to gange, han gav hende alt det han kunne og da de begge var kommet, stod sidemanden klar, sådan fortsatte det indtil alle havde været i krig. Nu vil jeg have jer i røven og alle 15 pikke var skudklare.

Efter at have fået 15 gange pik i røven ville hun nu have pik i kussen igen og alle 15 var kampklare. Da de var færdige meldte Malene: ØLPAUSE. Da øllerne var drukket sagde Malene, nu trænger kussen til pik igen, hvis i alle kan kneppe min kusse to gange, så må i komme igen næste søndag og i må gerne tage flere af jeres venner med, for jeg vil prøve hvor mange pikke jeg kan betjene på en eftermiddag. 17 svarede hele holdet er på 100 mand, så jeg tror sagtens vi kan komme 50 mand og kan de alle sammen 4 gange er det lig med 200 gange pik, men så meget kan du vel ikke holde til. Jo svarede Malene, jeg tror jeg kan mindst 500 gange. Ok svarede 17 så må vi vist hellere komme i to hold. Malene kneppede dem alle to gange mere og de lovede at skrabe flere sammen til næste søndag.

Da de var gået hjem begyndte hun at sutte på min pik, nu vil det være dejligt hvis du knepper mig inden vi skal spise sukkede hun og vi fik så et lille eftermiddagsknald,. Et aftenknald og en hed nat.

Næste lørdag ringede 17 til mig. Vi kommer 4 hold a 20 mand, 80 i alt. De mener alle at kunne præstere 4 gange hver og skulle det ikke være nok for hende med 240 gange, så er der 40 mand i beredskab, klar til at rykke ud, fint svarede jeg, jo flere jo bedre.

Det blev søndag og de første 80 kneppede hende alle 4 gange, så da 17 havde bedækket hende 4. gang, sendte han bud efter de sidste 40 der også leverede 4 gange hver, så i alt blev hun kneppet i kussen 400 gange den søndag, og hun fik vel ligeså mange orgasmer. Om hun var træt, nej jeg fik også lov at komme til resten af dagen, næste søndag vil jeg kneppes lige så mange gange i røven, og det blev hun, men røven var ikke så robust som kussen, da hun havde fået pik nr. 480 var hun færdig. Resten af dagen gik hun sjovt med spredte ben. Vi sov altid nøgne under samme dyne, men den nat fik jeg besked på at holde mig for mig selv

Det blev ikke sidste gang, at menig 17 faktisk satte hun sin rekord med 500 gange knep 14 dage senere.

Og lille Marie kom på besøg hos ”onkel” Mads flere gange ofte en hel uge ad gangen hvor vi hyggede os og hun insisterede på, at vi skulle være nøgne ligesom Malene og mig når jeg var på besøg. Jeg vil også være nøgen og ligge sammen med dig i din seng. Marie var et lille sexmonster med en uhyggelig appetit på sex, hun ville også vide om det var mig der havde bollet hendes store søster tyk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *