Utro med ældre kvinde

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg er en fyr på 41 år som her vil fortælle om en ferie hos nogen af mine venner, jeg var kørt til deres sommerhus 3 dage før de skulle komme jeg vidste godt at Rene’s forældre (Jytte 59 og Tom 66) var der men de skulle hjem dagen efter så vi skulle kun være der sammen til næste dag vi hyggede os hele aften med grill og rødvin og blev vel lidt overmodige og fulde vi sad og talte om fantasier og oplevelser da Jytte sagde at vi havde lidt for meget at tale om så hun ville i seng.

Tom og jeg sad og talte lidt videre men så gik han også i seng jeg blev siddende i stuen og dagdrømte lidt om Jytte som syntes jeg havde kikket lidt ekstra på mig lidt sener hørte jeg at hun sagde til tom at hun skulle på wc så jeg lod som om jeg var faldet i søvn på sofaen

hun kom ud kun i undertøj og gik lige forbi mig (satans) tænkte jeg og blev liggende da hun kom ud stoppede hun og kikkede på mig et øjeblik og kørte sin finger rundt uden på sine trusser men gik så i seng igen næste morgen vågnede jeg da der blev rumsteret i køkkenet så jeg gik der ud for at se om der var kaffe så sagde Jytte godmorgen tom og jeg sagde at det ikke var tom men mig så sagde hun at det viste hun godt da tom var kørt ned til havnen for at fiske men jeg kunne lade som jeg var tom (jes)

jeg gik hen bag Jytte og lagde armene rundt om hende og kyssede hende blidt i nakken og lod min hånd kravle op på hendes bryster det var noget som hun kunne lide så jeg forsatte ned mellem benene med den ene hånd og åbnede morgenkåben med den anden hvilket syn hun havde intet på under den så jeg havde frit syn til et par gode bryster og en trekant som ikke havde set en saks i mange år min finger gled uden besvær inden for i varmen samtidig begyndte hun at pille min pik ud i det fri og spille på den som kun en rigtig kvinde kan jeg kyssede begge hindes bryster og hindes mave på vej til fissen min finger gik på opdagelse rundt om røvhuldet det fik Jytte til at hoppe og sige at det havde hun aldrig prøvet så det gjorde det barer bedre min finger gled med lidt hjælp fra en glat smør nemt ind Jytte var så tændt at hun nærmest råbte at nu vil hun have pik og det skulle hun ikke sige to gange pikken gled nemt op i fissen og der gik ikke længe før hun fik den første orgasme men nu var det min tur til at blive slikket og det gjorde hun til ug det to kun et minut så skød jeg en ladning af som hun to i munden.

Det var kun første gang jeg var sammen med Jytte nu ses vi mindst 1 gang om ugen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *