Sex i haven!

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Den her historie er fra mine yngre dage, jeg var omkring de 24 år boede alene, ville prøve lidt mere i mit sexliv og eksperimenterede lidt i de dage…..

Jeg boede i Charlottenlund, i en dejlig lille lejlighed, og aften var dejlig varm, alene, jeg sad og så tv, egentlig var der intet. Legede lidt med min pik, i mine shorts, men fik så en ide’, jeg havde ved et tilfælde på vej til stranden, kørt igennem en skovsti, og set nogle gå rundt nøgne mellem buske og træer. Tog en T-shirt på, og tog mine underbukser af så min pik, var fri under shorts dejlig fornemmelse. Gik ned og tog min cykel i gården, og af sted, hvad jeg egentlig, forventede viste jeg ikke.

Af natur var jeg den gang lidt sådan skeptisk afventende måske, men jeg var dæleme, liderlig min pik var stor og våd. Jeg fik stillet min cykel og låst den før stien. Gik ind og det var stadigvæk lyst og dejligt varmt. Kiggede lidt, og kunne se der var en masse stisystemer, tænkte måske ind, og tja jeg gik ind. Masser af små steder hvor andre havde ligget solen kom igennem, men så ikke rigtigt noget, før jeg pludselig kom til en åbning. Så en mand som stod og spillede pik men til hvad og hvem viste jeg ikke, han var nøgen kun sko på, tænkte med det samme på at gå bag om ham, ville se hvad han kiggede på. Jeg kunne se han onanerede, pikken stod op og han havde sin hånd godt omkring smilede men kiggede. Jeg fik møvet mig rundt, så jeg bedre kunne se, og der i græsset lå en mand, og nød de sidste stråler af solen. Han var omkring midten af fyrrene, brun og han lå med en fed pik, som han gned på, ingen tvivl om han nød, at nogen så ham. Jeg tog mine shorts af, lod dem ligge, og gik lidt nærmere, så han kunne se min fede store pik. Kiggede mod den anden, han havde travlt, og jeg kunne se hans ryk, var hurtigere, han kom med en fed spermstråle, og luskede bort alene..

Manden der lå, havde jo set mig så, så jeg trådte nærmere, så han kunne nyde min pik, og han prajede mig, mod ham. Jeg gik hen til ham og satte mig. Han spurgte, om jeg ikke ville tage min T-shirt af, han ville nyde min unge krop, jeg gjorde som han sagde. Jeg rystede lidt, men var så liderlig, og da hans hænder begyndte at røre mig, fandt jeg det mere naturligt. Han pressede en finger op i mit røvhul det var frækt og legede med mine nosser. Han bad mig dykke og slikke hans pik mens han legede med min stive pik. Jeg smagte ham, ren men spermdråber smagte salt. Han malkede min pik, med stille bevægelser, men hårdt omkring mine nosser og jeg havde nu en hånd omkring hans pik og pludselig spermede han. Jeg var knapt noget, der hvor jeg var klar, men han rejste sig, og begyndte at malke og sutte, og resultatet kom, jeg kom, puha sveden rendte ned af min krop. Troede så det var det! Men han tog et lille stykke toiletpapir, og hjalp med at tørrede min sperm af.

Han begyndte at tale til mig, vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle sige måske flov. Fortalte han var gift, og hans kone viste han, nogen gange kunne lide at være med mænd. Hun kunne også lide at se eller deltage. Han havde været liderlig som jeg og var kørt til den lille skov. Bjørn hed han, og vi talte sådan set godt, jeg havde fundet mine shorts, og han havde også taget sine på, det så lidt mere naturligt ud. Bjørn spurgte om vi skulle tage en is, og tja hvorfor ikke vi gik ned, til en isbod og imens talte vi. Bjørn talte en del, jeg lyttede nok mere, men ham og hans kone, var nudister, fortalte han også hjemme, gik de nøgne, de var meget, og havde et meget aktivt sexliv. De havde længe tænkt på, at få en ung husven, som kunne komme, og gå som det passede ind, mest ham, men hun ville også nyde hans krop eller sammen. Så kom spørgsmålet, om jeg kunne tænke mig at komme, og ligge nøgen i deres have, som havde kroge, og var idel, men helt klart de, ville have jeg var diskret, og de skulle kunne stole på mig. Jeg var sådan usikker, men også ret så nysgerrig. Bjørns bil holdte ved iskiosken, så han tilbød at køre mig til min cykel, og her fik jeg så adressen, og hvis vejret holdet kunne jeg komme næste dag, hvor det var lørdag. På vejen hjem fik jeg hold på mig selv, og håbede at vejret nu holdte, som jeg inderst inde viste det ville.

Heldigvis sov jeg som en sten den nat, så da jeg vågnede var jeg lidt glad, over at se en skyfri himmel. Da jeg gik i bruseren stod min pik op ad min mave, jeg kunne mærke min nosser spændte, jeg ville prøve, håbede ikke det var en ”joke”.. da tiden nærmede sig, havde aftalt omkring 13 tiden, tog jeg min ryg taske og, ned til min cykel og af sted. De boede også i Charlottenlund og han havde fortalt lidt om, hvor det var, så jeg fandt hurtigt den lille sidevej hvor de boede..håbede jeg.

2 biler, stort hus puha, men den ene bil, var Bjørns fra i går, så jeg var lidt mere sikker nu. Jeg ringede pænt på, og heldigvis var det Bjørn, der åbnede i ført et håndklæde om livet, og ind kom jeg. Han fortalte han lavede lidt havearbejde, men jeg blot skulle lægge mig, hvor jeg ville, og han havde fortalt sin kone, som hed Inge at jeg ville komme. Hun stod længere nede i haven, og roede med et bed, nøgen, jeg kunne mærke min pik dunke, men fandt det naturligt, at lægge mig på det tæppe, Bjørn havde lagt og tog tøjet af. Bjørn gik med en halvfed pik, så han var sikkert liderlig som jeg. Lagde mig på maven ville se lidt an. Inge var egentlig flot, lange dejlige brune ben, måske lidt på maven, men dejlige patter, langt hår sort fisse hår som en tæt busk, hun vinkede så jeg var lidt mere i ro.

Bjørn kom med en kold øl, og sagde jeg bare, skulle gøre hvad jeg havde lyst til. Jeg vendte mig og han så med det samme, min pik var vokset, og stor var den, han bukkede sig og tog en hånd om min pik dejligt, sagde han. Han gik ned til Inge og de talte om et eller andet ved det bed, hun var i gang med, hun kiggede, og smilede tog omkring hans pik, og trak hans forhud tilbage, den voksede og Bjørn gik så op mod mig. Han kom så, og lagde sig, havde en øl med, og lagde sig på maven, lod en hånd glide over min mave og fik fat i min pik. Du skal bare slappe af sagde Bjørn jeg vil bare lege lidt med din pik, lad mig sutte lidt, jeg spredte mine ben lidt, og lod hans trænede hånd løfte mine baller, så han kunne få sin finger op i min røv, mens den anden hånd, legede med min forhud, min pik dunkede. Prøv at gå lidt op på 4, sagde Bjørn, jeg vil prøve at trænge ind i dig bagfra, han havde noget olie, som han smurte omkring mit hul og ind, jeg var nu vildt liderlig, mine nosser hang og min pik var så stiv. Jeg kiggede mod Inge, hun havde sat sig på en have stol, nær os med spredte ben, kiggede og smilede. Bjørn fik spredt mig mere ud og jeg kunne nu mærke hans pik omkring mit røvhul, han var forsigtig, men pressede også. Jeg kunne nu mærke hans pik inde i mig, på en måde, gjorde det ondt, men olien hjalp, så han gled ind, og så begyndte han at pulle mig i en dejlig rytme, hans ene hånd gled under og han tog fat omkring min stive pik og han begyndte at malke mig, han sagde du må ikke komme nu vent til sendere… det var lettere sagt end gjort jo, jeg var dunkende liderlig, kiggede på Inge, hun sad nu åbenlyst, og legede med sin fisse, havde fingre inde og benene oppe over armlænet. Bjørn pumpede løs, jeg mærkede hans pik var fed og stor, han var ved at komme, han stønnede og så med et spermede han inde i min røv, trak sig ud og lod klatter ryste over min røv. Han satte sig svedende og jeg det samme men min pik var ved at sprænge, han klemte omkring mine nosser, og sagde, tag du lidt sol, jeg henter vand slangen, så vi kan vaske os. Inge var stoppet, hun smilede sødt til mig, og rejste sig og gik ind mod huset.

Jeg lå og nød solen nu, Bjørn havde vasket sig, og havde også taget shampo med, så han kunne vaske min røv fri for olie, nu gik han og klippede nogle flotte roser, hans pik hang slap, mens jeg lå med en halvstiv pik, som trængte til udløsning. Inge var kommet tilbage i haven, hun havde travlt med nogle buske, nær mig, da hun så pludselig kom hen til mig…må jeg sutte din pik lidt spurgte hun med et lille smil, jeg havde kigget længe på hende, hun var ikke så tynd, men hendes patter var ret store, og hendes vorter brune og stive. Fisse hårene var kul sorte, jeg havde ligget og gnedet, så min pik, var blevet stor igen, så jeg kunne kun svare, det ville være dejligt, hvis hun ville sutte min pik. Jeg havde set hun havde ”smugkigget” mens jeg lå og gned så hun var nok varm. Hun satte sig og begyndte at onanere min pik, så den blev større, hun kaldte på Bjørn, bad ham om at, komme hun ville slikkes i fissen, hun lå på knæ nu med røven i vejret, så han kun skulle skille, hendes skamlæber ad og slikke, Bjørn tog min hånd, og lagde den i hans skød, så jeg kunne omkranse hans nu vokserne pik nu begyndte Inge at suge mig, puha det gjorde så ondt, mine safter ville ud, Bjørn fik vendt sig, så han kunne slikke hende, og bad mig om at tage ham i munden, nu var det helt vildt. Jeg kunne mærke Inge fik små orgasmer, og i min mund voksede Bjørns pik, det hele gik op i en højere enhed og jeg var så nær, Bjørn trak sig og satte sig og onanerede, mens Inge nu satte sig på mig, hun gled lige ind, og hun begyndte at pumpe løs, hendes patter hoppede, jeg gned hendes vorter, og fik en finger ned og lege med hendes skamlæber, så lettede hun, og bad os sætte os på knæ, hun ville have vores sperm ud over hendes patte,r alt i mens hun selv gned løs. Vi høvlede løs og så kom jeg, en dejlig varm stråle sperm ud over hende, noget ramte ansigtet og så Bjørn, en klat også, det var hamrende liderligt.

Pust og sved det her var vildt, mere end jeg havde ventet, og det blev begyndelsen på et venskab, der strakte sig over år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *