Strømpekøb til fyr

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Jeg går ind i føtex klokken ti hvor der ikke er ret mange kunder kun de modne og hjemmegående. Jeg har prøvet at købe feminint tøj før og går direkte over til afdelingen for lingeri og strømper. Jeg begynder at se på forskellige strømper og bliver lidt horny jeg ser mig ikke rundt for så ser jeg bare skyldig ud. Jeg vil have et par strømpebukser og et par selvsiddende i sort. Jeg kan mærke at der er flere omkring mig men jeg ænser dem ikke for tænk hvis jeg kendte nogle af dem.

Jeg er tilfreds med mit valg af strømper en sort microfiber strømpebuks og en seselvsiddende sort strømpe. Jeg går roligt mod kassen og glæder mig til at iføre mig strømperne. Jeg vælger den kasse hvor der sidder en ældre dame som sikkert ikke synes det virker mærkeligt at en fyr køber strømper i den største størrelse. Jeg betaler og på vej over til tobaksskranken kan jeg høre to damer bag mig der går til kassen. Jeg skal over at købe avisen inden jeg skal ud i bilen, men på vejen ud til bilen bliver jeg overhalet at to modne damer (medio fyrre), hvor den ene siger det ville være frækt at se dig med strømperne på…..tør du det? Jeg bliver defensiv og siger at det ikke er til mig.

AARRGH det kan ikke passe du har da ikke en kæreste der er så stor at hun kan passe dem ØØH nej siger jeg og er fanget. Var det så ikke en ide at vise os dine strømpeben…. JO siger jeg og bliver lidt mere horny. Godt så kom med os. Vi sætter os ind i en stor bil og køre, de sidder foran og jeg på bagsædet. Du skal begynde at skifte nu kære ven.

Ja stammer jeg og begynder at knappe mine bukser op. Trækker dem af og pakker strømperne ud. Hov hov du skal også af med underbukserne…jamen. Ikke noget jamen. Underbukserne ryger og min pik står strunk ud i luften, lækkert lyder det oppe foran. Jeg ruller strømpebukserne op i hænderne og tager dem på ene fod så på den anden trækker op over knæet og helt op til hoften og pikken bliver presset op af maven. Den ene dame siger at jeg skal tage jakke og trøjer af så jeg kun sidder i nylon, selv trækker hun op i kjolen og trækker sine sorte strømper af.

Hun river hul i kilen, kaster strømpebukser om til mig og siger tag den over hovedet. Jeg stikker hovedet igennem hullet og putter en arm i hvert ben, mine fingre er nu som en slags vanter. Jeg prøver at bide hul men får besked på at lade være. Efter en stund er vi fremme og damerne stiger ud ved et flot stort hus. De åbner døren til mig læner sig ind og river hul lige der hvor pikken står strunk, den falder ud og den ene tager fat i den og trækker mig ud via den frie pik, nu kommer du med her min nylonfyr. Jeg ser mig rundt for at tjekke at jeg ikke bliver set. Inde i det store hus smider den ene tøjet og lægger sig i sofaen og befaler mig at slikke hende den anden forsvinder.

Jeg slikker og slikker og er urolig for hvad er det jeg har rodet mig ud i her. Jeg bliver rost for mit arbejde med tungen og hun nyder mit arbejde. Pludselig mærker jeg et smæld og en smerte på røven og et til og et til jeg vender mig om og ser en lækker læderklædt moden dame der står og smækker mig. Nu knepper du min veninde men du kan lige vove på at komme, ikke uden kondom siger jeg… De ser på hinanden og siger ok. Jeg får kondom på og begynder at køre min pik frem og tilbage i langsomme rytmiske bevægelser for ikke at komme. Men læderdamen står og klasker mig bagi og hvæsser hurtigere, jeg øger tempoet og kan mærke klimaks er på jeg, men hun hvæsser videre og slår og så kan jeg ikke mere og kommer i en lækker orgasme og falder sammen over damen.

Hvad er det bad jeg dig ikke om ikke at komme, Jo men jeg kunne ikke! IKKE NOGET JAMEN. Mine hænder bliver bundet på ryggen, bliver sat på en stol og bundet. Kondomet hænger slapt ned mellem mine strømpeklædte ben uden at falde af. De to damer begynder en hed seance hvor de ligger og rører og slikker hinanden og stønner og nyder at vise sig frem… det står på en stund og jeg bliver så småt liderlig igen. De rejser sig op og siger nå ulydige nylonfyr nu skal du straffes for ulydigheden. En går bagom mig og åbner min mund den anden tager kondomet af og fører op til min mund og siger nu drikker du min ven ellers vanker der. Hun hælder og jeg kan mærke mine egne safter løbe ned i munden og halsen, det smager ikke væmmeligt jeg bliver nærmest helt liderlig igen.

Nu bliver jeg bundet fri og befalet til at tilfredsstille læderfruen. Hun sætter sig på bordet og trækker ben op og siger kom så min fine nylonven. Jeg bliver skubbet hen og stikker min pik op i hende uden at tænke på beskyttelse, men kun at makke ret. Jeg bevæger mig i seje træk. Hun skubber mit hoved ned og siger og så slikke lidt, jeg slikker lidt og så op igen, og ned og slikke og så op igen… og til sidst kommer hun i en krampagtig orgasme. Det var godt min ven nu skal du belønnes. Jeg bliver ført over til radiatoren og begge mine hænder bliver bundet fast til den nu står jeg på knæ og ser ud i haven. Hent min slavetøz siger læderfruen. Jeg er alene i ca. 10 min. Og pludselig kan jeg høre at der tre i rummet. Jeg drejer mit ansigt og kan se at slavetøzen er en fyr hvid hofteholder og BH og halsbånd og han er i snor. Hvad skal han spørger jeg?

Han skal belønnes ligesom dig og det er en slavetøz lille nylonfyr. Der kommer en kold væske på min udgangen af mit røvhul, så er der serveret slavetøz… NEJ skriger jeg, jamen hvad vil du gøre nylonfyr du slipper ikke, vi kan gøre det der er meget værre hvis du ikke er tilfreds med belønningen. OK OK men ikke uden kondom, selvfølgelig siger de. Slavetøzen får kondom på og presser sin pik mod min røv. Det gør ondt, men jeg bider det i mig og beder om at det snart er slut. Slavetøzen pruster og slagene regner ned over ham/hende. Og så kan jeg mærke at han kommer og gudskelov kondomet. Tøzen bliver trukket væk og der sidder jeg bundet og brugt til en radiator.

De roser mig binder mig fri trækker mig ud i bilen igen og mit tøj er fjernet. Nå nylonfyr så er det tilbage og hvis vi får brug for dig en anden gang så ved vi hvor du bor. Du får dit tøj ligeså snart du har spillet din pik og sprøjtet op ad dig selv. Jeg onanerer pligtmæssigt og sprøjter, det lander på
de strømpeklædteben og noget på bagsædet. Mit tøj bliver kastet om til mig jeg tager det på pletterne gør cowbot bukserne plettet. Så er vi fremme ”farvel nylonfyr, så kan du godt stige ud”. Jeg stiger ud jeg står ved føtex flere timer senere og noget rystet. Jeg sætter mig ind i min bil og kører hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *