Vores første trekant

1

Udlev dine fantasier med en af vores medlemmer, det behøver ikke at være med en kæreste.

10%
TOTAL SCORE
Besøg side Besøg side

Vi var taget med Trine og Peter i sommerhus for at være lidt væk fra ungerne og nyde en stille og rolig weekend i voksent selskab. Trine og Peter var i samme situation som os –i starten af 30’erne, med småbørn og en fortravlet hverdag, og havde derfor behov for et pusterum en gang i mellem.

Vi havde derfor lejet et luksussommerhus med jacuzzi og parkeret børnene hos vores respektive bedsteforældre. Vi ankom til sommerhuset en fredag eftermiddag, og var straks gået i gang med en lækker middag, og havde trukket et par flasker god vin op. Efter at have nydt middagen besluttede vi at prøve jacuzzien, og vi skiftede alle til badetøj. Allerede mens vi skiftede flirtede jeg med Gitte – min kæreste. Jeg stilede mig bag hende og lod hænderne glide let henover brysterne, mens jeg blidt lod mit underliv og halvstive pik presse mod hendes baller. Gitte smilede og sagde, at det måtte vente, mens hun trak i en bikini, der viste, at hendes bryster fortsat er pæne og fyldige og numsen stram. Jeg selv trak i en par stramme badetights, mens jeg forsøgte at få tankerne andre steder hen, så de ikke afslørede alt for meget for Trine og Peter.

Trine, som var en forholdsvis pæn kvinde men lidt buttet, kom i en tækkelig badedragt og Peter i et par alm. løse badeshorts. Peter er forholdsvis muskuløs, uden at det dog på nogen måde er overdrevet bodybuilderagtigt.

Vi satte os i jacuzzien, og sludrede løs mens vi fik op til flere drinks. Som vi blev lettere berusede begyndte snakke også at gå i retning af sex og samliv. Vi var alle enige om, at det var svært at få til at fungere i dagligdagen, men at det var vigtigt og bestemt skulle prioriteres. Det er blandt andet sådan noget fri weekender fra børnene skal bruges til, sagde Gitte med et frækt smil. Jeg kunne se, at Gitte og Peter kiggede på hinanden og kun var enige.

Snakken fortsatte og jeg kunne se, at Trine begyndte at blive træt. Øjnene faldt næsten i, og hun deltog ikke rigtig i samtalen. Lidt efter undskyldte hun da også, og rejste sig og steg op ad badet. Peter smilede til hende og sagde, at han da ville komme ind straks han havde drukket sig drink ud.

Vi snakkede lidt videre alle tre. Jeg lod let en hånd glide ned på Gitte lår, og Gitte begyndte at nusse min nakke. Peter var vist efterhånden ganske fuld, men forstod da budskabet. Han drak hurtigt sin drink ud, rejste sig, og sagde med et smil, at nu kunne Trine nok bruge lidt af hans selskab.

Gitte og jeg var ikke sene til at benytte lejligheden. Jeg lænede mig indover Gitte og kysede hende dybt, mens min hånd bevægede sig helt op mellem hendes ben. Gitte reagerede ved at sprede benene og stønne lavt. Jeg fortsatte, og lod en finger glide indenfor kanten af bikinitrussen. Hun var tydeligt liderlig, men trak sig lidt tilbage. Tænk hvis Trine eller Peter kommer ud af værelset, mumlede hun. Jeg kyssede og nussede videre og sagde, at de jo nok også ville være optagede de næste par timer, så vi burde benytte chancen til at nyde jacuzzien og dens muligheder.

Det var Gitte tydeligvis med på, og hun slappede af, mens hendes hånd langsomt nåede ned til mine badebukser, der efterhånden var meget stramme over min stive pik. Imens trak jeg Gittes top ned under brysterne så de flød frit tilgængeligt i det varme vand, og trusserne til side, så mine fingre kunne gå på opdagelse. Gitte var helt åben og våd. Hun stønnede højtlydt og begyndt rytmisk at bevæge sit underliv mod min hånd. Gittes fingre havde imens befriet min pik for badebukserne og spillede den langsomt af på mig. Det føltes utrolig dejligt i den varme vand.

Pludselig kom Peter gående ind. Inden han rigtig havde fattet hvad der foregik, havde han sat sig på bassinkanten ved siden af Gitte. Trine var sku’ faldet i søvn og ikke til at vække, forlagde han. Gitte og jeg forsøgte, at lade som om, at intet var sket hos os. Peter hældte lidt vodka i glasset og begyndte at drikke. Pludselig kiggede han ned i vandet, hvor han opdagede at mine badebukser var trukket ned om knæene. Han kunne ikke undgå at fatte, hvad vi havde haft gang i – også selvom min pik nu kun var halvstiv.

Lad jer endelig ikke genere af mig, sagde han. Jeg drikker bare min drink ud og lægger mig ind og sove. Surt at Trine er så træt. Det var tydeligt at han var fuld, da Peter normalt er typen, der hurtigt bliver genert og rød i hovedet.

Gitte måtte også have været mere fuld end jeg havde opdaget, for hun sagde, at Peter da bare kunne blive og slappe lidt af. Vi har da ikke noget imod, at du er her, vel? sagde hun og kiggede på mig. Nu var jeg jo lidt fanget af situationen, og sagde, at han da bare skulle tage den tid, det nu tog at drikke ud.

Pludselig var det mig, der blev genert. Jeg mærkede Gittes hånd om mine fyldte nosser, og pikken begyndte igen at vokse. Jeg lænede mig lidt tilbage og lod Gitte arbejde om min pik. Jeg slappede efterhånden af, og syntes egentlig, at det var ret frækt, at der var en tilskuer på. Efter et kort stykke tid, mente jeg, at det måtte være Gitte tur til at få lidt forkælelse. Jeg løftede hende op på kanten af bassinet, hvor hun sad ganske tæt på Peter. Hun havde fortsat sine bikinitrusser på. Jeg trak dem af, og spredte hendes ben. Gitte har en dejlig fisse. Hun barberer lige bikinilinien, og studser ellers hårene let. Jeg gled ned i vandet og lod mig hoved komme ned mellem hendes ben. Det var tydeligt på lugten, at hun var yderst tændt af hele situationen. Jeg lod tungen kredse om hendes inderlår tæt ved skamlæberne, mens jeg lod en hånd bevæge sig op over maven til det ene fyldige bryst. Om det var kulden ved at komme op ad vandet eller ren liderlighed ved jeg ikke, men brystvorten stod lige ud i luften kunne jeg tydeligt mærke.

Jeg begyndte at slikke mere intenst på selve skamlæberne og huden omkring klitoris, mens jeg listede en finger indenfor, og langsomt kørte den ind og ud, mens jeg trykkede den opad. Det er noget, som hun altid nyder, og hun begyndte da også at stønne hurtigere og hurtigere. Jeg forsatte slikkeriet, indtil jeg pludselig hørte en helt anden stønnen. Jeg kiggede op, og der sad Peter med hånden nede i sine shorts, og spillede hørligt sin pik. Jeg kunne ikke lade undgå at være lidt nysgerrig, og sagde, at han da var velkommen til at smide shortsene, så han havde lidt bedre plads.

Det var Peter ikke sen til. Han rejste sig og trak shortsene ned. Frem hoppede en stiv pik, som jeg ikke kunne undgå at være lidt misundelig på. Min egen pik er vel af helt almindelig størrelse med sine ca. 15 cm i stiv tilstand. Peters var tydeligt større. Ikke så meget længere, men betydeligt tykkere samtidig med at der under den sad et par store nosser. Også Gitte var tydeligt imponeret, og kom med et lille gisp, da den dukkede frem fra shortsene. Jeg prøvede på, at være upåvirket og lagde hovedet ned og slikkede videre, mens jeg listede en finger mere op i Gitte, der nu var helt åben. Peter stod ved siden af, og var begyndt at onanere på den imponerende pik.

Mens jeg slikkede kiggede jeg selvfølgelig op fra tid til anden. Pludselig kunne jeg se, at Gitte havde ladet sin hånd prøvende mærke på Peters store pung. Situationen var nu kommet lidt ud af kontrol, men jeg syntes, at det var utrolig liderligt, og under vandet spillede jeg min pik, mens jeg slikkede videre. Jeg lod tungen kredse rundt om klitoris, langs skamlæberne og ned på mellemkødet. Gitte var nu meget tæt på at komme, og jeg stoppede derfor op. Legen skulle bestemt ikke slutte nu.

Jeg satte mig over på den anden side for at se, hvordan Gitte nu ville reagerer. Gitte var tydeligvis heller ikke indstillet på, at legen skulle stoppe nu. Hun flyttede sin hånd fra Peters pung op omkring selve pikken og begyndte at spille den langsomt, mens hun slikkede sig om læberne. Hun var tydeligvis indstillet på, at gå længere end jeg i mine vildeste fantasier havde forestillet mig.

Hun smilede frækt til mig – som for at få lov, og jeg nikkede tilbage. Hun trak Peters pik hen til sit hoved. Han stod stadig op, og var nødt til at gå lidt ned i knæ. Mens hun holdt et fast greb om skaftet, lod hun tungen kører rundt på pungen. Det var noget, som Peter nød. Pungen trak sig endnu mere sammen, og Peter begyndte at gispe efter vejret. Jeg kiggede intenst til mens jeg spillede min pik. Dog meget forsigtigt, for hele situationen var så fræk, at jeg ikke var langt fra at komme.

Gitte åbnede munden og styrede den tykke pik ind, mens hun lod en hånd glide ned mellem sine egne ben og begyndte at lege med sig selv. Gittes læber omsluttede pikken, og Peter kunne ikke lade være med at begynde at bevæge sit underliv frem og tilbage. Situationen med at se en anden mand stå og bolle min kæreste i munden samtidig med at hun legede med sig selv var næsten mere end jeg kunne klare. Jeg forsøgte at holde igen, mens jeg så mere og mere af Peters tykke pik forsvinde ind i Gittes sultne mund.

Jeg rejste mig og stillede mig mellem Gittes ben. Hun greb hurtigt ud efter min pik og styrede den op i sig. Hun var fuldstændig åben og drivvåd. Jeg begyndte at bolle hende – først langsomt men efterhånden hurtigere og hurtigere. Hun nød det, men det var ikke muligt for hende at stønne, da munden var fuldstændig fyldt af Peters pik, der kun var halvt inde. Snart begyndte hun at spænde om min pik, og kom i en af de heftigste orgasmer længe.

Nu var der snart heller ikke mere at gøre for mig. Jeg trak mig ud, og tog hårdt fat om roden af pikken for ikke at sprøjte op i Gitte. Jeg tog fat om Gittes røv og løftede hende ned i vandet, så hun sad på knæ på bunden. Overkroppen ravede dog op over vandkanten. Jeg rejste mig op, og sagde, at nu måtte det være min tur til at få suttet pik.

Det var Gitte med på, og jeg lod med det samme pikken forsvinde ind i hendes varme åbne mund. Peter hoppede også ned i bassinet, og jeg tog Gittes hånd og førte den op til hans ventende pik. Det havde jeg nok ikke behøvet, og Gitte begyndte at også straks, at spille pikken hurtigt. Jeg selv begyndte at bolle Gitte i munden, og da jeg mærkede hendes anden hånd liste sig ind mellem mine ben og op mellem ballerne, begyndte pikken for alvor at spændes. Imens havde Gitte taget Peters pik, holdt den på sin ene strittende brystvorte og spillede den heftigt. Det var tydeligt på Peter stønnen, at han heller ikke kunne holde sig længere. Pludselig kom hans sæd sprøjtende i lange tykke ryk udover Gittes bryst. Han havde tydeligvis været meget liderlig for der lagde sig et tyk sædlag over hendes bryst. Det var mere end jeg kunne klare. Det fornemmede Gitte også, og hun pressede blidt en finger op bagi mig, hvilket fik mig til at skubbe pikken helt ind i hendes mund og komme med et højlydt støn. Jeg fortsatte med et par stød, mens jeg lod pikken sprøjte ind i Gitte ventende mund.

Peter stod ud af bassinet. Han viste tydeligvis ikke helt, hvad han skulle sige, og tog derfor blot shortsene på og gik ind på deres værelse. Gitte og jeg heller ikke helt på omgangshøjde med situationen. Vi sad dog lidt i bassinet og slappede af, inden vi gik i seng til, hvad der skulle blive en yderst fræk weekend for os alle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *